Вести

ЗИМСКА ШКОЛА ЗА ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ

Пољопривредна саветодавна и стручна служба Пожаревац у сарадњи са аграрним фондом града организује и ове године Зимску школу за пољопривреднике Браничевског округа.

Овогодишња предавања почињу 24. фебруара и трајаће укупно 5 радних дана. Део програма биће реализован у Центру за културу у Пожаревцу као и у просторијама ове службе.
''Нешто што ће дати круну вишегодишњег труда и рада наших саветодаваца јесте присуство Проф.др Драгана Гламочића, министра пољопривреде, шумарства и водопривреде на сам дан отварања Зимске школе. Такође отварању ће присуствовати и Ненад Каманић, помоћник министра за аграрну политику'' - рекао је в.д.директор ПССС Пожаревац Александар Стојановић.

Теме о којима ће се говорити обухватиће разне области у пољопривредној производњи са акцентом на унапређење приноса и иновацијама у производњи. Своје учешће у овогодишњем програму Зимске школе у Пожаревцу узеће велики број еминентних стручњака из области пољопривреде и постојаће могућност постављања директних питања министру.

Канцеларија за пољопривреду при општини Жагубица тим поводом је организовала бесплатан превоз за све заинтересоване појединце у понедељак 24. фебруара са поласком у 6 часова са аутобуске станице у Жагубици.

Позивају се сви пољопривредни произвођачи који су заинтересовани да посете трибину да се пријаве на следећи број телефона: 062/80-98-387 Машко Томић