Вести

Завршен пројекат “Веће шансе за образовање и стручно оспособљавање ученика угоститељског смера "

Завршна конференција пројекта “Веће шансе за образовање и стручно оспособљавање ученика угоститељског смера техничке школе у Жагубици” одржана је у четвртак, 08.децембра.
Пре саме завршне конференције званице су обишле средњу школу где је одржан и заједнички састанак гостију из пољског партнерског града Пјотрков Трибуналски са домаћинима из Жагубице, као и кабинет економије уређен кроз пројектну сарадњу са пољском амбасадом, а затим И школски ресторан у непосредној близини школе.
Догађају је присуствовао И ambassador Републике Пољске у Србији, његова екселенција господин Рафал Перл са сарадницима, затим Мартин Фијаловски, сарадник у Канцеларији за међународну сарадњу И фондове ЕУ, Агниешка Шидек, заменица директорке школе партнера на пројекту из пољског града Пјотрков Трибуналски и председник општине Жагубица Сафет Павловић са сарадницима.
Уследило је свечано потписивање записника о примопредаји радова И заједничко свечано пресецање врпце реновираног објекта од стране амбасадора Републике Пољске господина Рафала Перла И председника општине Жагубица Сафета Павловића.