Вести

УНИЈА ЖЕНА ОО СНС ЖАГУБИЦА ,ПРОТИВ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА

Ми жене,мајке,ћерке ,сестре ... из Унија жена и представнице Општинског одбора Српске напредне странке Жагубица , састале смо се данас да најоштрије осудимо увреде које су упућене не само премијерки , председници скупштине , супрузи Оливера Ивановића , новинаркама , већ уопште женском роду. Најоштрије осуђујемо Ђиласа,Трифуновића, Јеремића,Обрадовића , Веселиновића и друге из Савеза за Србију ,тј.све оне које погрдним именима називају жене и шаљу поруку „ Туци и убиј своју жену“.
Овде смо као представнице жена , као представнице женског пола које се баве јавним пословима и желимо да поручимо и кажемо „Стоп насиљу над женама“.
Ми из Уније жена ОО СНС Жагубица не осећамо да смо мање вредне и не желимо да примамо ни вербалне ,ни физичке претње зато што подржавамо Александра Вучића и његову политику.
Осим што се боримо за бољи живот наших суграђана и развоју наше општине, овим обраћањем желимо да кажемо да жене нису курве , као ни фуксе, већ да су стуб сваке породице а самим тим и заједнице у којој живе.