Вести

РЕНОВИРАЊЕ ДОМА КУЛТУРЕ У КРЕПОЉИНУ

Као што је и обећао приликом недавног обраћања јавности, председник oпштине Жагубица са својим сарадницима реализује још једно обећање, овога пута у питању су радови на комплетној реконструкцији Дома културе у Крепољину, установи културе која већ две деценије није обнављана. Извођач радова је ЈКП’’Белосавац’’, а инвеститор Дирекција за изградњу општине Жагубица.
Председник општине Сафет Павловић (члан СНС ) и народни посланик у Народној скупштини Републике Србије Оливера Пауљескић, обишли су радове на Дому и том приликом изјавили да су задовољни темпом одвијања радова, а како је истакао председник МЗ’’Горњак’’ из Крепољина, рок за завршетак је 90 дана.
Ово нису једини грађевински радови који ће обележити ову и наредну годину за мештане насеља Крепољин – уследиће уређење дечијих игралишта, центра насеља, комплетна реконструкција и уређење улице према школи, пресвлачење спортског терена, обнављање спољне фасаде зграде месне заједнице, као и уређење комплетног простора изнад бензинске пумпе.