Вести

Поводом Дана општине Жагубица додељене плакете за програме ЕУ ПРО и Сwисс ПРО

Поводом Дана општине Жагубица, 25. септембра, додељена је плакета представницима ЕУ ПРО програма који су са општином Жагубица веома успесно сарађивали на неколико битних и кључних Пројеката реализованих у протеклих неколико година. Веома добра сарадња са жагубичком општином, крунисаном завршетком значајних Пројеката, најбоље је описана текстом следеће садржине:
“Била нам је част да присуствујемо свечаном обележавању дана општине Жагубица, као и да примимо захвалницу за допринос развоју општине кроз пројекте који су реализовани уз подршку ЕУ у Србији и Министарство за европске интеграције током трајања ЕУ ПРО програма од 2018-2021. Међу нашим заједничким резултатима посебно је важан Пројекат реконструкције система грејања и вентилације у Дому здравља који сада пружа унапређене здравствене услуге пацијентима и има боље услове за рад за запослене.”
Ана Недељковић Беља, национална менаџерка програма Сwисс ПРО, у име тима програма, упутила је телеграм поводом Дана општине Жагубица и изразила захвалност Општини Жагубица на препознавању доприноса програма Сwисс ПРО развоју општине. Посвећеност руководства и запослених из Општине Жагубица била је од кључног значаја у спровођењу активности које је подржао наш програм, а остварени резултати представљају наш заједнички успех. Надам се да ћемо ускоро имати прилику да посетимо Вашу општину, осврнемо се заједно на резултате досадашње сарадње и поразговарамо о могућностима за даљу подршку.”