Вести

Министар Новица Тончев у посети општини Жагубица

Новица Тончев, министар у Влади Србије ангажован на унапређењу развоја недовољно развијених општина у Србији, посетио је општину Жагубица. Дочек је приређен у Крупаји, на новом изграђеном спортском терену поред школе, а министра је срдачно дочекао председник општине Жагубица Сафет Павловић , заменик председника општине, Предраг Ивковић, заменик председника СО Миле Перић, помоћник председника општине Душан Милосављевић, директори Јавних предузећа и установа као и мештани села Крупаја и и околних насеља.
Изражавајући неизмерну захвалност Влади Србије, Министарствима на помоћи и министру Тончеву на посети, председник општине Сафет Павловић упутио је поздравни говор у име мештана Крупаје али и свих грађана општине . Да на млађима свет остаје потврдио је и министар Тончев у обраћању , где је најмлађим становницима Крупаје поклонио је нове спортске реквизите.
Са циљем да и мештани недовољно развијених општина у Србији, као што је и Жагубица , живе боље, Влада Србије и министарсво које ради на унапређењу развоја недовољно развијених општина помагаће и даље на свим пољима. Стога ће сарадња у наредном периоду бити још боља и квалитетнија, како би се сва села и мање општине развијале подједнако на добробит и радост свих грађана а посебно деце и омладине.