Вести

МАРКО ЂУРИЋ У ПОСЕТИ ОО СНС ЖАГУБИЦА

Дана 09.03.2014.године, Општински одбор Српске Напредне Странке у Жагубици посетио је господин Марко Ђурић, саветник председника Томислава Николића, затим господин Верољуб Арсић, кандидат за Народног посланика и шеф окружног изборног штаба СНС и господин Горан Грујић, кардиолог Опште болнице у Пожаревцу.

Чланови и симпатизери ове странке испред изборног штаба дочекали су госте и након тога одржали састанак на коме се говорило о последњим, најбитнијим корацима у изборној кампањи. Господин Ђурић обратио се присутнима са речима подршке и указао на неопходне реформе које ће уследити након избора заказаних за 16.март. Нагласио је да је веома битно истрајати у овој кампањи јер њен крајњи исход односно победа није победа за Српску Напредну Странку већ победа за Србију.

Оливера Пауљескић, председник ОО СНС Жагубица и Жељко Богосављевић, шеф изборног штаба СНС, пожелели су добродошлицу гостима и присутним члановима и нагласили да је рад Општинског одбора СНС Жагубица усмерен ка победи и ка реформама за добробит целе Србије које ће уследити након подршке народа господину Александру Вучићу.

Фото галерија