Вести

ДИРЕКТОР ЈП ''РЕСАВИЦА'' ГОСТ ОО СНС ЖАГУБИЦА

Владан Милошевић, генерални директор јавног предузећа за прераду и експлоатацију угља ''Ресавица'', кандидат за посланика на листи Српске Напредне Странке и председник скупштине општине Деспотовац обишао је 25. фебруара просторије Општинског одбора СНС у Жагубици. Милошевића је испред Општинског одбора са симпатизерима странке дочекала Оливера Пауљескић, председник ОО СНС, кандидат за народног посланика на листи СНС и заменик председника скупштине општине Жагубица.

Са члановима и активистима ове политичке партије разговарали су о предизборним активностима и предстојећим Парламентарним изборима. Након састанка, Милошевић је упутио изборну поруку у којој је изразио задовољство бројем чланова странке и њиховим радом у изборној кампањи. Изборну поруку упутио је и Жељко Богосављевић, шеф изборног штаба Српске Напредне Странке у којој је позвао грађане да својим гласом допринесу борби против корупције и криминала.

По завршетку разговора, посетили су управну зграду РМУ ''Јасеновац'' Крепољин где се генерални директор јавног предузећа за подземну експлоатацију ''Ресавица'', Владан Милошевић, састао са директором рудника, магистром Сашом Огњановићем, а потом обишли и производни погон ''Јасеновца'' где су разговарали са рударима.

Оливера Пауљескић, председник ОО СНС, такође се обратила рударима и истакла да ће захваљујући сарадњи са управом ЈП ''Ресавица'' убудуће бити побољшани услови живљења и уопште животни стандард, што и представља основни циљ и заједнички интерес свих грађана општине Жагубица.

Фото галерија