Вести

Александар Вучић најавио боље услове за ђаке основне школе у Крепољину

Александар Вучић најавио боље услове за ђаке основне школе у Крепољину

Председник Србије Александар Вучић, поводом обелржавања Дана општине Жагубица, обишао је реконструисану ОШ "Јован Шербановић" у Крепољину, и поручио да становнике жагубичког краја очекују "бољи дани" и захвалио грађанима на подршци коју су пружили током реформи.
"У Хомољски крај није улагано годинама, али сада има новца и за то. Желимо да људима у сиромашним деловима земље покажемо да нису заборављени. Желимо да људима покажемо да смо у стању да, када Србија напредује, обратимо пажњу на њих и да то осете у сваком месту", рекао је председник Републике Србије у обраћању новинарима.
Такође је најавио је да ће ОШ "Јован Шербановић" добити још помоћи, да ће бити промењен котао на чврсто гориво и уређен паркет у спортској сали.
Обиласку школе присуствовао је и министар спорта Вања Удовичић, који је позвао ђаке да кад заврше школовање буду вредни, раде за добробит своје земље и останау да у њјој живе. У знак захвалности на посети, подршци и помоћи школи, председнику Републике Србије Александару Вучићу, од стране ученика школе “Јован Шербановић” , уручени су и пригодни поклони .