Вести

ПОКЛОН ПАКЕТИ ЗА СВЕ ЂАКЕ ПРВАКЕ У ОПШТИНИ ЖАГУБИЦА

Поклон пакети за све ђаке прваке у општини Жагубица

Прво овогодишње школско звоно другог септембарског дана означило је почетак наставе у новој школској години у свим школама и подручним одељењима и на територији општине Жагубица.
Након приредбе, поводом пријема ђака првака, коју су припремили ученици петог разреда , колоне првака кренуле су до својих учионица где су им у знак добродошлице уручени поклони у виду ранаца са комплетним сетом оловака, свезака и другог школског прибора.
Поклон пакете ђацима првацима у ОШ “Јован Шербановић” у Крепољину, доделио је заменик МО СНС Крепољин и заменик председника општине Жагубица Предраг Ивковић, док је у школама “Моша Пијаде” у Жагубици и “Јован Шербановић“ у Лазници, прваке поклонима обрадовао заменик МО Суви До и помоћник председника општине Жагубица Душан Милосављевић, поздравивши ученике, њихове родитеље и сво наставно особље, пожелевши им што успешнију предстојећу школску годину.
Локална самоуправа општине Жагубица наставиће и убудуће да свим ученицима обезбеђује што боље услове опремајући школе квалитетним наставним средствима, као и обезбеђивањем других услова за рад, адекватним условима у реновираним школским објектима и бесплатним превозом ученика.